Ladies night 2017

Afgelopen weekend vond er een ladies night plaats, georganiseerd door Stichting VAC. In een afgehuurde volle zaal hebben we met een heleboel vrouwen een enorm leuke avond beleefd. Er was een lopend buffet aanwezig voor het avondeten, en voor vermaak werd gezorgd door een modeshow en een live band. Verder vond er een zangwedstrijd plaats met de band als jury, die maar liefst twee winnende teams heeft uitgekozen! Daarna hebben we tot laat in de avond lekker kunnen dansen, met natuurlijk live muziek van de anasheed band. Deze ladies night was er tevens om het jaar 2017 feestelijk af te sluiten. Wij bedanken iedereen die erbij was voor de gezelligheid, en we zien jullie graag bij onze komende activiteiten in 2018!